čtvrtek 22. května 2014

China Glaze - Prey Tell

Typická jarní (nebo už letní?) barvička, co? Ale nevadí, aspoň si dneska trochu odpočinete od přílivu pastelových a neonových barviček. Prey Tell je krásná vampy vínově hnědá barvička. Pro mě naprostá značka ideál, samozřejmě spíš na podzim a zimu, ale nebránila bych se jí rozhodně ani teď. V určitém osvětlení může lak vypadat jako černý, ale černý rozhodně není. Lakování bylo naprosto pohodové, kryjí dvě vrstvy, konzistence je taky dobrá. Lak schne do vysokého lesku, který vidíte na fotkách. Tento lak se mi opravdu dobře nosil a moc se mi líbí. Co vám?









sobota 17. května 2014

OPI - Over The Taupe

Dnes bych vám ráda ukázala krásný hnědý lak, který mi půjčila Cácorka. Moc jí za to děkuji! V době focení tohoto kousku jsem měla zlomený nehet na ukazováčku, proto má takový divný tvar oproti dalším nehtům, tak to prosím omluvte. Lak měl tekutější konzistenci, ale i tak mi k plnému krytí stačily dvě vrstvy. Lak vydrží v dobrém stavu na nehtech 4 dny.









středa 14. května 2014

Barry M - Shocking Pink

Krásnou středu přeju všem!
Shocking Pink, jak už může název napovědět, je zářivě růžový lak. Je to veselá a nepřehlédnutelná barva. Konzistence laku je něco mezi jelly a creme. Na jelly lak kryje moc a na creme lak zase málo. Po zaschnutí mi lak připomíná právě jelly laky. :o) K plnému krytí mi stačily dvě silnější vrstvy, lak rychle schnul a pracovalo se mi s ním moc dobře. I bez nadlaku se moc hezky leskne.








neděle 11. května 2014

HAUL: MAC Alluring Aquatics

Včera jsme měli s rodinou výlet do Prahy. Hlavním cílem dne byl muzikál Adam a Eva v divadle Broadway. Před představením jsme měli nějaký ten volný čas, který jsem já využila k návštěvě prodejny MAC. V hledáčku jsem měla především tvářenku v odtínu Sea Me, Hear Me z limitky Alluring Aquatics. Nejdřív jsem byla v prodejně v Palladiu. Tam ovšem byla téměř celá limitka již vyprodaná. Proto jsem navštívila později prodejnu na Václavském náměstí.

Ze všeho nejdřív se musím podivit nad tím, proč je na tak malou (prostorově) prodejnu potřeba asi 8! prodavaček? Dodám jen, že po celou dobu mého nakupování jsem byla v prodejně jediný zákazník. Možná kdyby MAC snížil počet zaměstnanců na každou prodejnu o polovinu, mohl by si dovolit zlevnit výrobky, protože by měl menší náklady na výplaty... Nicméně, slečna která se mě ujala byla moc sympatická a milá. Se vším mi pomohla a poradila, ukázala, vyhledala - v tomto bodě nemám nejmenších připomínek.
Přestože jsem si původně chtěla odnést jen tvářenku, protože ceny MAC výrobků jsou už trochu nad moje finanční možnosti, odcházela jsem nakonec se 4 věcmi. Tři z nich jsou potom z oné limitky a jeden stín je ze stálé kolekce.

Celý tento článek je spíše o fotkách a všechny informace o produktech berte prosím s rezervou. Všechno mám od včerejška, takže o nějakém důkladném testování nemůže být ani řeč. Protože tři produkty jsou z limitky, přišlo mi škoda čekat a ukazovat vám je až za měsíce. Může vás třeba něco zaujmout, a budete tak mít možnost si do své kosmetické výbavy něco pořídit, než bude limitka nahrazena jinou.
Pojďme teď tedy na nálož fotek, dnes je jich opravdu poměrně dost.




Oční stín CLUB
Po očním stínu Club jsem toužila dlouhou dobu. Včera konečně byla moje touha po něm ukojena. :-) Na ruce vypadá jako obyčejný hnědý stín, ale věřte, že není. Při určitém úhlu světla hází nádherné odlesky do zelena. Přesně moje gusto! Ještě můžu dodat, že stín má satin finish.





Oční stín Extra Dimension SILVER SUN
Oční stín by se měl jmenovat možná spíše Green Sun, protože jeho základní barva je zelená a pouze odlesky má stříbrné. Ale název stín nedělá, takže nevadí. Balení je naprosto rozkošné, kapky vody vypadají jako skutečné. Stín má pouze 1,3g oproti 1,5g stínů z permanentní řady.







Tvářenka Extra Dimension SEA ME, HEAR ME
Opět to úchvatné balení! Na kapičky vody a tyrkysovou barvu jsem se opravdu dostala! Balení je jinak plastové, a celkem lehké. I tak se mi ale plast jeví bytelně a nejspíš bych se s ním nebála někam cestovat.
V balení se mi tvářenka zdá více do růžova, než na ruce. Na ruce je cihlově naoranžovělá. Uvidím, jaká bude na tváři. Barva tvářenky určitě není nijak unikátní, ale je to rozhodně přirozená barvička na každodenní nošení. Navíc v naprosto úchvatném balení, které vám každé ráno udělá hezčí.








Rtěnka Cremesheen MYSTICAL
Mystical je opět přirozená barva na každý den. Je to krásná růžovka, která má na mých rtech trochu podtón do hněda. Podobných odstínů mám doma hodně, ale nikdy mě neomrzí. Vůně rtěnky je naprosto dokonalá!




Na závěr ještě rychlé swatche všech produktů na ruce. Jsou seřazeny tak, jak jdou za sebou i v článku. Světlo je u nás dneska šílené, protože je hrozně zataženo a každou chvilkou prší. (Jak výstižné, vzhledem ke kapkám vody na balení.)


Jak se líbí limitka Alluring Aquatics vám? Zaujalo vás něco nebo už něco máte doma?

Hezký zbytek neděle přeju!

pátek 9. května 2014

Hare Polish - Dancing Bird of Paradise

Ze všeho nejdřív musím uvést, že jsem naprosto unesená ze zajíčka na lahvičce. Z obsahu lahvičky jsem pak unesená ještě víc! Tekutina laku má barvu zralých rozmačkaných malin. V tomto malinovém základu, který má jelly konzistenci plavou zlaté šestiúhelníčky, bílé čtverečky a růžové čtverečky se šestiúhelníky. Všechny druhy glitrů jsou v několika velikostech. Před lakováním jsem se obávala, že lak bude potřebovat ke krytí spoustu vrstev a že na nehtu bude nechávat malé množství glitrů. Opak byl ale pravdou. Už první vrstva docela slušně kryje a nechá na nehtu obstojný počet glitrů. Druhá vrstva už pro mě byla plně krycí a k mojí plné spokojenosti. S lakem se mi během lakování pracovalo dobře. Povrch laku po zaschnutí byl téměř hladký, ale pro zcela hladký povrch vrstvu nadlaku potřeboval. Lak se mi na nehtech moc a moc líbil, během jeho nošení jsem si musela neustále zírat na ruce. Po odlakování jednoho nehtu klasicky jsem odlakování ostatních nehtů vzdala a vytáhla na ně s alobalovou metodou. V poznámkách nemám nic poznamenáno o výdrži laku, ale pamatuju se, že jsem byla docela dost pozitivně překvapená z dobré výdrže laku.